Ireland Britain Royalty

Kate is diep onder de indruk van Wildlife Photographer of the Year

Kate is diep onder de indruk van de winnende foto van de Wildlife Photographer of the Year. De hertogin van Cambridge, die de winnaar dinsdag bekendmaakte tijdens een virtuele ceremonie, feliciteert Sergey Gorshkov een dag na de uitreiking via sociale media.

Fotograaf Sergey won de prijs, een initiatief van het Britse natuurhistorisch museum, voor een foto van een tijger die een boom lijkt te knuffelen. Catherine, zelf ook een fervent fotografe, vond alle foto’s erg mooi. “De vaardigheid en creativiteit van de beelden van dit jaar bieden een ontroerend en fascinerend beeld van de schoonheid en kwetsbaarheid van het leven op onze planeet – het geeft ons zulke krachtige inzichten over de natuurlijke wereld en herinnert ons eraan dat zorg voor ons milieu en zijn kostbare biodiversiteit nog nooit zo belangrijk is geweest.”

Ook werden werken van fotografen in andere categorieën bekroond. De winnende foto’s worden in het natuurhistorisch museum in Londen tentoongesteld en reizen daarna door het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.

LEES OOK:

Máxima gaat langs bij speciaal team GGZ

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.