Kate en William genieten verder van werkbezoek aan Ierland

Het werkbezoek van Kate en William aan Ierland lijkt nog steeds buitengewoon goed te verlopen.

Eerder lieten we weten dat er steeds meer duidelijk werd over de plaatsen die bezocht zouden worden. En inmiddels heeft het Britse koningshuis zelf leuke beelden en zelfs Insta-stories gedeeld van Kate en Williams bezoek aan het land, dat in het teken staat van het aanhalen en bevestigen van de goede banden tussen Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Bij aankomst in Ierland werd Kate op de vliegtuigtrap gespot in gorgeous green. Ze droeg een prachtige lichtgroene jurk van designer Alessandra Rich. Daarover een donkergroene, lange, slim-fit mantel. En de look was helemaal af met een tevens groene clutch in haar hand. Met dit groene ensemble zette ze duidelijk de nationale kleur van het land in het zonnetje. William volgde haar voorbeeld deels: hij koos voor een donkergroene stropdas.

LEES OOK:

Onder meer een bezoek aan bierbrouwer Guinness – Ierlands bekendste biermerk – mocht niet ontbreken. Kate en William genoten van een paar slokken van het donkere bier. In the Guinness Storehouses’s Gravity Bar gingen zij bovendien in gesprek met diverse lokale mensen uit de sport-, kunst-, zaken- en goede doelenwereld.

En in Savannah House hielpen de royals een maaltijd voorbereiden. Non-profit-organisatie Extern helpt hier kwetsbare jongeren en gezinnen die in lastige situaties verkeren. Er wordt veel aandacht besteed aan het weerbaarder maken van deze mensen, door bijvoorbeeld hulp te bieden bij budgetbeheer en maaltijdplanning. Met z’n allen gezond eten is tevens een belangrijk onderdeel en gelukkig liet William zien dat het wel snor zit met zijn worteltjes-snijden-skills.

 

Beeld: Instagram @kensingtonroyal, Twitter @KensingtonRoyal