Highgrove House Charles Diana William Harry

Jeugdfoto’s: toen alles nog koek en ei was tussen Harry en William

Er is het een ander voorgevallen en ‘bekoeld’ geraakt tussen broers Harry en William in de afgelopen paar jaar. Gelukkig was dat ooit anders en van die kindertijd hebben we een aantal mooie foto’s voor je.

Harry is inmiddels 36 jaar en net vader geworden van zijn tweede kind, dochter Lili. William is 38 (volgende maand wordt-39 en volgend jaar dus 40!) en vader van George, Charlotte en Louis. De twee broers konden het altijd prima vinden, maar lijken ieder een eigen weg te zijn gegaan. Harry misschien ook wel letterlijk, door naar Amerika te verhuizen met zijn Meghan.

De afgelopen tijd is links en rechts vaak ‘gefluisterd’ dat een reünie of een goed gesprek – waarbij een en ander uitgesproken zou worden – ophanden zou zijn, maar uiteindelijk hebben er enkel slechts enkele telefoongesprekken plaatsgevonden. Dit gebeurde in de nasleep van het interview dat Oprah Winfrey met Harry en Meghan had. En gelukkig verschenen er van de prominentste Britse royals hartelijke felicitaties na de geboorte van Lilibet Diana – een naam die zowel een eerbetoon aan Elizabeth als aan Diana is. Voor zover bekend is er dus nog geen ultieme ‘verzoening’ geweest tussen Harry en William, en tussen Harry en zijn vader.

Des te fijner om eens terug te blikken naar een tijd waarin alles nog koek en ei was. Jeugdfoto’s van de broers, genieten geblazen.

Diana Charles William Harry Fiets
William En Harry Jeugdfoto
William En Harry Jeugdfoto 2
William En Harry Jeugdfoto 3
William En Harry Jeugdfoto 4
William En Harry Jeugdfoto 5
William En Harry Jeugdfoto 6

LEES OOK:

Deze Deense prins eet vandaag een taartje

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Pinterest, Town & Country, Daily Express

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen