Is Eugenie alweer vertrokken uit Harry’s cottage?

Eugenie en haar man Jack verwachten begin volgend jaar hun eerste kindje. We konden je een paar weken geleden berichten dat zij in een cottage – die van Harry en Meghan is – waren getrokken. Maar het lijkt erop dat ze zich daar niet thuis voelde…

Frogmore Cottage, zo heet het prachtige optrekje. Het is officieel nog steeds eigendom van Harry en Meghan, die het ook voor miljoenen lieten opknappen en verbouwen. Je las bij ons vorige maand dat Eugenie en Jack er hun intrek namen. Dat werd niet groot(s) aangekondigd, het bleef ietwat onder de radar. Wel was duidelijk dat zij naar een liefdesnetjes voor zichzelf zochten, met een eerste kindje op komst. Tot nog toe woonden Eugenie en Jack op het landgoed dat ze deelden met zowel haar moeder (Sarah Ferguson) als haar vader (prins Andrew), weg van de stad in deze coronatijd.

Maar naar verluidt is het stel dus alweer vertrokken uit Frogmore. En vragen kenners zich af wat er dan mis is met de cottage. Mensen dicht bij Eugenie en Jack zeggen dat het koppel inmiddels terug is in Kensington Palace. Mogelijk voor de periode tot en met na de bevalling, maar het Britse hof heeft geen verklaring doen uitgaan. Eugenie zelf heeft ook (nog) niet laten weten waarom ze zich al dan niet niet helemaal thuis voelde in Frogmore.

Overigens blijven Harry en Meghan ‘financieel verantwoordelijk’ voor Frogmore. Eugenie en Jack zouden er dus niet de nieuwe eigenaren van worden. Het is niet bekend welke afspraken Eugenie en haar neef Harry exact maakten, maar mogelijk konden zij Frogmore huren van Harry en Meghan.

Frogmore Cottage, een typisch Engels huisje, prachtig gelegen ook.

Frogmore Cottage Foto

En Kensington Palace, in hoofdstad Londen.

LEES OOK:

Verrassend: dit is het populairste lid van het Britse koningshuis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @princesseugenie