William Lacht 1

In beeld: the big smiles van prins William

Heerlijk toch, als royals niet bang zijn ‘de tanden bloot te lachen’? Wij doken in de foto’s die de afgelopen tijd van prins William werden genomen en het viel ons op dat hij vaak breeduit lacht. Om vrolijk van te worden!

Het is absoluut noodzakelijk en gepast om bij herdenkingen, bepaalde werkbezoeken en sommige videogesprekken enigszins terughoudend of zakelijk te zijn. Royals krijgen vaak al vanaf jonge leeftijd mee hoe dat gaat, hoe dat werkt. Mediatraining en dergelijke zijn niet uniek, alles om de reputatie van een koningshuis in tact te houden en geen flater te slaan in het openbaar.

Maar natúúrlijk zijn er – en dat is maar goed ook – even zo veel gelegenheden waarbij juist de lach zeer welkom is. Als opkikkertje, als warm welkom of simpelweg omdat een grapje wordt gemaakt. Kate en William staan beiden allesbehalve nors bekend. En van William zijn zelfs veel beelden waarop hij iedereen op een big smile trakteert. Wij zetten de leukste op een rij.

Net voor corona uitbrak, nam William een heuse podcast op. Zo te zien is het hier niet alleen Wils die lol heeft, véél lol!

William Lacht 2

Wel strak in het pak, maar niet te beroerd om een wiebelige strandstoel te pakken tijdens een evenement voor HeadsUp, dat mentale gezondheid hoog in het vaandel heeft staan.

William Lacht 3

Hier staan Kate en William stil bij het 72-jarig bestaan van de NHS, de Britse gezondheidsdienst. Wat een gulle lach schenkt de prins zijn publiek weer!

William Lacht 4

Dit is één van onze favorieten. De foto werd gedeeld ter gelegenheid van Williams 38ste verjaardag, afgelopen juni. Een heerlijk familieplaatje, uiteraard inclusief big smile.

William Lacht 5

En tot besluit deze ontmoeting met een winnaar van de Diana-award, inderdaad vernoemd nar zijn eigen moeder. Op wie hij veel lijkt, al spotten wij op dit beeld ook een enorme gelijkenis met zijn opa Philip.

William Lacht 6

Lees ook:

Column Marc: Amalia op wereldreis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kensingtonroyal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen