Kate Pippa En Moeder Carole Anp

In beeld: de familie van Kate Middleton

Kate is inmiddels ruim 10 jaar getrouwd met haar William. De twee kennen elkaar al sinds hun studententijd. Leuk om eens de spotlight te zetten op Kates familie: vader, moeder, broer en zus!

Kate werd geboren 9 januari 1982 (volgend jaar 40 dus!), in Reading, Engeland. Ze heeft een jongere broer, James (34) en jongere zus, Pippa (37). Pippa werd zelf nogal een beroemdheid, toen ze tijdens de bruiloft van Kate en William Kates sleep droeg en met haar vrouwelijke vormen in een zijden, form-fitting jurk de blik van menig gast en tv-kijker trok.

James worstelt met mentale problemen. Daarover is hij ook eerlijk. Soms bedankt hij organisaties of individuen die hem hebben geholpen en mogelijk iets voor anderen kunnen betekenen, via Instagram. Verder is hij een echte hondenman. Ook dat wordt meteen duidelijk als je naar zijn Instagram-account kijkt: veel mooie plaatjes van de viervoeters.

Ouders Carole (66) en Michael (71) hebben een bedrijf dat feestartikelen verkoopt. Ook bezitten ze wat onroerend goed en zelfs een heus racepaard – iets dat in Engeland een geliefde sport en bezigheid is, de racepaardensport.

Carole en Michael Middleton.

Carole En Michael Middleton

James Middleton (met Pippa op de achtergrond) tijdens de royal wedding, van Kate en William – 29 april 2011.

James Middleton

Pippa is het middelste kind. Inmiddels is ze zelf moeder, van een zoon en een dochter. Hieronder een prachtige foto van Pippa op haar trouwdag.

Pippa Middleton Op Haar Trouwdag

De dames Middleton: Kate, Pippa en moeder Carole. Stralend in beeld gebracht. Overigens is Pippa een soort lieflijke verkorting van Philippa, haar geboortenaam.

Kate Pippa En Moeder Carole Anp

En nog een kiekje, chique gekleed, maar wel zónder Kate op de foto. Misschien had Kate die dag royal duties te doen!

Middleton Familie Zonder Kate

LEES OOK:

Kennismaken met: de dochters van prinses Astrid

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Helllo!, Business Insider