Elizabeth2 4 1

Heerlijke foto van Elizabeth met een lenteboeketje

In een prachtige paarse mantel en met haar allermooiste glimlach nam de queen der queens een bosje narcissen aan van een jongedame uit Wales, op St David’s Day. Het is een throwback, want echte werkbezoekjes worden nog even aan banden gelegd.

De koningin van het Verenigd Koninkrijk is duidelijk in haar nopjes op het plaatje dat het hof deelde. Dat gebeurde niet zomaar, het was gisteren namelijk opnieuw St David’s Day, de nationale feestdag van Wales. De foto komt uit 2017, maar dat maakt niet zozeer uit, want iedereen kijkt graag naar een vrolijke queen E.

Er is de laatste tijd best wat ‘aan de hand’ in huize Elizabeth en Philip. Zo kreeg zij recent een corona-inenting. En werd Philip in het ziekenhuis opgenomen, wegens hartklachten en een infectie. Hij werd overgeplaatst naar een ander ziekenhuis, waar hij nog zeker tot het einde van de week blijft.

Wellicht kan Elizabeth vólgend jaar St David’s Day weer ‘live’ en ter plekke met het Welshe volk meevieren. En hopelijk krijgt ze dan ook weer zo’n mooi bosje narcissen aangeboden.

Elizabeth Met Narcissen Screenshot Instagram Maart 2021

LEES OOK:

5x royals in luchtige lentejurken

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @theroyalfamily

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen