Harry verkleedt zich als Kerstman

Prins Harry heeft zijn kerstvakantie kort onderbroken voor een goed doel. De hertog van Sussex verkleedde zich als de Kerstman en nam een videoboodschap op voor de organisatie Scotty's Little Soldiers, die zich inzet voor gezinnen van in oorlogsgebieden omgekomen militairen.

Harry nam de video op voor een kerstfeest dat voor de kinderen van de militairen was georganiseerd. “Ho, ho, ho, hi jongens”, begon de prins, gehuld in rode jas, met witte baard en rode muts. “Ik hoop dat jullie een geweldige tijd hebben. Ik hoorde dat jullie met 190 zijn dit jaar, dus veroorzaak zo veel mogelijk herrie.”

Ook prijsde Harry de kracht van de kinderen. “Ja, het is heel moeilijk om een ouder te verliezen, maar ik weet dat jullie allemaal – door elkaar te helpen – een geweldige toekomst tegemoet gaan en dat jullie een fantastische kerst gaan hebben.” De prins zei daarnaast dat hun ouders nooit zullen worden vergeten.

Harry en zijn vrouw Meghan hebben met hun zoontje Archie een tijd vrij genomen. Ze vieren kerst dit jaar ook niet bij koningin Elizabeth op Sandringham, maar met Meghans moeder.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen