Harry irriteert zich aan de term ‘Megxit’

Het vertrek van Meghan en Harry richting Los Angeles wordt in de Britse media ook wel ‘megxit’ genoemd. Volgens bronnen heeft Harry een grondige hekel aan deze term. The Sun schrijft dat hij juist de drijvende kracht was achter de beslissing om een stap terug te zetten, niet Meghan. De Britse krant baseert dit op het boek ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’.

“Harry ergert zich aan het woord ‘megxit’. Het geeft de indruk dat de beslissing om een stap terug te doen van Meghan kwam”, liet een bron weten aan The Sun. “Harry heeft die beslissing genomen en het boek zal duidelijk maken waarom het moest gebeuren.”

Harry en Meghan gaven begin dit jaar aan dat ze een stapje terug deden uit de Britse koninklijke familie. Ze verhuisden naar Los Angeles zodat ze minder last zouden hebben van de opdringerige pers.

Lees ook:

Dinsdag en woensdag heeft prins William een aantal videocalls gehouden met Schotse liefdadigheidsinstellingen. Voor deze week stond eigenlijk een korte reis ingepland, maar dat kon door de coronacrisis helaas niet doorgaan.

Schotse liefdadigheidsinstellingen krijgen telefoontje van William

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen