Usa New York Royals Harry Meghan

Harry en Meghan waren in New York en aten déze junkfood

Het power couple bracht een bezoek aan New York, dat overigens ook werd vastgelegd door een meegereisde cameraman. Ze bezochten er een restaurant dat op een donatie van hen kon rekenen vanwege een groen idee en lieten zich een deel van de menukaart maar meteen goed smaken.

De wereldstad had dus hoog bezoek, afgelopen weekend. Meghan en Harry bezochten in New York onder meer het observatorium van het One World Trade Center. Dat werd gebouwd na de aanslagen in de stad in 2001. Maar ook een bezoekje aan restaurant Melba’s stond op het programma.

Dat eettentje kreeg een gift van maar liefst 25.000 dollar van de stichting van Harry en Meghan. Dit om het restaurant verder te helpen in de strijd tegen voedselverspilling. Dat doen ze nu al door overgebleven eten op een andere manier te gebruiken en ook te bezorgen bij mensen die wel een maaltijd kunnen gebruiken.

Het in Brooklyn gevestigde restaurant kon Meghan en Harry meteen blij maken met wat typische ‘southern cooking‘, ze smikkelden ter plekke van gefrituurde kip en wafels. Maar ook loempiaatjes, vis en zoete aardappels kwamen op tafel. Voor zover bekend is dit één van de eerste uitstapjes van het koppel samen, sinds de geboorte van dochtertje Lilibet, in juni.

Usa New York Royals Harry Meghan

LEES OOK:

Babynieuws! Prinses Beatrice is bevallen

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA