Harry en Meghan verrassen Joop van den Ende

Harry en Meghan hadden zaterdagavond een muzikale date. De Britse royals waren aanwezig bij Tina: The Musical op West End in Londen. “We waren uitgelaten en vereerd om de hertog en hertogin van Sussex gisteravond te mogen verwelkomen bij de show”, is te lezen op de officiële Instagram- en Twitter-account van de musical over zangeres Tina Turner.

Harry en Meghan hadden zaterdagavond een muzikale date. De Britse royals waren aanwezig bij Tina: The Musical op West End in Londen. “We waren blij en vereerd om de hertog en hertogin van Sussex gisteravond te mogen verwelkomen bij de show”, is te lezen op de officiële Instagram- en Twitter-account van de musical over zangeres Tina Turner. Deze is geproduceerd door het bedrijf van Joop van den Ende, die Tina persoonlijk overhaalde haar leven op het toneel te brengen. Het was voor hem een prestige project, omdat het de laatste productie zou worden die hij zelf zou begeleiden. Dat Harry en Meghan voor een prive-avondje zijn musical kwamen bekijken, moet hij als een eer hebben beschouwd.

Het koppel gaat wel vaker samen naar het theater. Zo bezochten Harry en Meghan in januari nog een show van Cirque du Soleil en genoten ze vorig jaar van de musical Hamilton.

Meghan is daarnaast sinds begin dit jaar beschermvrouwe van het National Theatre, de nationale toneelgroep van het Verenigd Koninkrijk, die een eigen schouwburg heeft in Londen.