Harry en Meghan slaan dit feestje liever even over

Prins Andrews verjaardagsfeest wordt steeds minder feestelijk. Eerder werd al bekend dat er op 19 februari geen vlaggen gehesen worden. Nu hebben prins Harry en zijn vrouw Meghan ook nog laten weten niet aanwezig te zijn voor zijn zestigste verjaardag.

Dat maakte het Amerikaanse Fox News vrijdag bekend.

Andere verplichtingen

Het stel zou niet overvliegen naar Engeland maar in Canada blijven, waar zij sinds ruim een maand wonen. Zij zouden de uitnodiging hebben afgeslagen omdat zij die dag al andere verplichtingen hebben. Harry en Meghan besloten eerder dit jaar om een stap terug te doen binnen het koningshuis omdat zij financieel onafhankelijk wilden zijn.

LEES OOK:

Onder vuur

Prins Andrew ligt al maanden onder vuur, na een geruchtmakend interview met de BBC over zijn banden met de Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein, die in zijn cel zelfmoord pleegde toen hij vastzat op verdenking van seksueel misbruik. Na het gesprek met de omroep, waarin de prins volgens critici op weinig overtuigende wijze beschuldigingen van misbruik aan zijn eigen adres ontkende, lieten verschillende zakenpartners hem vallen en legde hij zijn taken voor het koningshuis neer.

Familiediner

Naar verluidt zou koningin Elizabeth in eerste instantie een feest ter ere van haar zoon en zijn liefdadigheidsinstellingen houden, maar zouden de plannen zijn gewijzigd naar een kleinschalig familiediner, aldus Fox News.

Bron: ANP. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen