(file) Britain Royalty Meghan

Halfbroer Meghan wil ‘sorry’ tegen haar zeggen

Een opmerkelijk nieuwtje vanuit Meghans familie. Er is veel gedoe met haar vader en halfzus, maar halfbroer Thomas heeft nu publiekelijk excuses aangeboden over zijn uitspraken over haar. En hij wil dat ook graag persoonlijk doen.

Hij biedt via het Australische tijdschrift New Idea zijn excuses aan. Voor ‘alle vreselijke dingen’ die hij over haar heeft gezegd, in de voorbije jaren. Zelf zegt-ie dat-ie ‘een aantal grote fouten’ heeft gemaakt. Hij doelt daarmee op negatieve uitlatingen over Meghan, in de media bijvoorbeeld.

Voordat Meghan en Harry een serieus setje werden, hadden Thomas en Meghan volgens hem een goede band. Toen Meghan aan het daten raakte met Harry en – naar we nu natuurlijk weten – zich ook met hem verloofde en ging trouwen, verslechterde hun band. Thomas voelde zich destijds voor de leeuwen gegooid, wist niet goed hoe hij om moest gaan met de spotlights die opeens op zijn familie gericht waren.

Hij zegt dat hij niet wist hoe hij om moest gaan met de pers. En tot op de dag van vandaag spijt heeft van de dingen die hij over Meghan zei. Het liefst zou hij op haar deur kloppen en persoonlijk zijn excuses gaan aanbieden. “Ik zou gewoon graag naar hun huis gaan, haar een dikke knuffel en kus geven en zeggen dat ik haar onwijs heb gemist en me recht in haar gezicht verontschuldigen. Ik zou alles doen om Archie en Lilibet te zien”, aldus Thomas.

Of de excuses erg veel waard zijn, valt te betwijfelen. Thomas neemt deel aan een speciale VIP-editie van Big Brother in Australië en in de állereerste aflevering laat hij zich alweer negatief uit over Meghan. Hij zegt dingen als ‘geld en roem zijn haar behoorlijk naar het hoofd gestegen’. Niet echt een puike start…

LEES OOK:

Zien: prachtige foto’s van de bruiloft van prins Philippos

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA