Halfbroer Meghan Markle woedend

The Sun komt vandaag met een heftige onthulling. Volgens het blad beschuldigd Thomas Markle Jr, de halfbroer van Meghan Markle die in mei in het huwelijksbootje stapt met prins Harry, de Amerikaanse ervan de familie uiteen te drijven. Nogal een statement lijkt ons.

Thomas stelt dat de Amerikaanse Meghan haar wortels is vergeten. Hij deed die uitspraak nadat werd aangekondigd dat niet alle familieleden van Meghan erbij kunnen zijn wanneer zij officieel haar ja-woord geeft in Windsor Castle op 19 mei.

En 'niet alle familieleden' is nogal een understatement. De enigen die bij deze speciale dag mogen zijn, zijn moeder Doria Ragland en vader Thomas, die zijn dochter mag gaan weggeven. De rest van de familie is niet uitgenodigd. 

'Ik ben niet eens verbitterd, maar vooral verbijsterd. Het is kwetsend als je nagaat hoe close we ooit waren', reageert Thomas op het nieuws. 'Ik ben in de war en een beetje radeloos; hier is de persoon die precies weet in wat voor positie ze zich bevindt en hoe ze onder een vergrootglas ligt en nu is ze haar eigen vlees en bloed vergeten'.

Eerder werd al bekend dat er maar 800 plaatsen in St George’s Chapel te vergeven zijn. Voor het officiële moment zijn ongeveer 600 mensen uitgenodigd. De gastenlijst bevat duidelijk wel de familie van prins Harry en ook de familie van Diana, zijn overleden moeder, is uitgenodigd. Waarom er dan maar zo weinig plekken zijn voor het vlees en bloed van Meghan, is de vraag…