Geruchtenmolen draait: ‘Meghan kiest peperdure jurk’

Looks Magazine zegt het zeker te weten: Meghan Markle heeft haar oog laten vallen op een wel hele prijzige bruidsjurk.

Een bron dichtbij Meghan laat aan Look Magazine weten dat de verloofde van Harry €450.000 heeft uitgegeven aan haar uiterlijk voor de grote dag. Het grootste deel van dat geld is uitgegeven aan de jurk. De bron laat weten dat het budget voor de huwelijksdag hiermee is verdubbeld. Maar, zo zegt royaltydeskundige Rick Evers: 'Het zal ongetwijfeld weer een bijna onbetaalbare jurk zijn, maar dit is natuurlijk gewoon giswerk'.

‘Als de dag dichterbij komt, zullen steeds meer dingen zeker worden. Zo werd uiteindelijk ook bekend dat Sarah Burton van Alexander McQueen verantwoordelijk was voor de japon op Kate’s grote dag. En die was goedkoper, terwijl haar huwelijk belangrijker was voor de monarchie', vervolgt Evers.

Daarnaast zou het aanschaffen van zo'n peperdure jurk een verkeerd signaal zijn volgens Evers: ‘Windsor laat daklozen in de buurt van het kasteel verwijderen in de aanloop naar het huwelijk. En daartegenover zou dan staan dat de nieuwste aanwinst van de koninklijke familie vervolgens bijna een half miljoen spendeert aan een jurk? Dat zou een erg verkeerd signaal zijn.’

Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat Meghan groot geld uitgeeft voor een jurk. De jurk die de verloofde van Harry droeg tijdens de fotoshoot voor haar verloving kostte omgerekend bijna €63.000.