Gerucht bevestigd: Harry en Meghan werkten mee aan onthullende biografie

Het boek moet Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family gaan heten. En bestaat grotendeels uit interviews met de twee. Naast onthullingen over alles rondom de Meghxit, gaan ze dieper in op hun ervaringen met de Britse pers.

Interviews

Al langere tijd werd gesuggereerd dat de aanstaande biografie wel degelijk onder regie van Harry en Meghan zelf zou vallen. En dat lijkt nu dus inderdaad zo te zijn. Een Amerikaanse krant weet te melden dat het paar diverse interviews gaf die uiteindelijk gebundeld gaan worden tot een volledig boek. Dit deden ze vlák voor ze hun royal duties in het Verenigd Koninkrijk afwikkelden, en verhuisden naar Los Angeles.

Hun kant van het verhaal

Met het verschijnen van het boek proberen Harry en Meghan de vele geruchten en onwaarheden rondom alles dat gebeurd is, te weerleggen. Zo gaan ze dieper in op hun vertrek uit het Britse koningshuis, maar zal ook de Britse media – en dan met name de tabloids die zo vaak over hen schreven – aan bod komen. Harry en Meghan zijn momenteel in gevecht met een aantal van die bladen. Met als voornaamste reden dat een persoonlijke brief die Meghan aan haar vader schreef, deels werd gepubliceerd door die bladen.

Het boek moet in augustus in de winkels komen te liggen, het is nog niet bekend of het ook in het Nederlands vertaald zal worden.

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen