Prins Harry Meghan Markle jongleren

Gaat Harry zich koest houden?

Met grote spanning wordt gewacht op wat Harry en Meghan dit jaar voor de Britse monarchie in petto hebben. Dat zou mee kunnen vallen, volgens een expert. Gedonder lijkt hoe dan ook gegarandeerd.

De van al zijn taken en titels ontdane prins zou namelijk erg geschrokken zijn van wat zijn eerdere acties teweeg hebben gebracht. Zeker het effect op de queen zou niet de bedoeling zijn geweest. Hij wil dan ook niet meer onrust veroorzaken.

Expert Katie Nicholl: ‘Hij heeft zich gerealiseerd hoezeer het afgelopen jaar een tol eiste van de koningin. Hij heeft zich gerealiseerd hoezeer het afgelopen jaar zijn grootmoeder heeft aangegrepen, en wil niet nog meer onrust zaaien, dus houdt hij zich voorlopig gedeisd’.

Haar commentaar komt op het moment dat Prins Harry zich voorbereidt om morgen tijdens een virtuele top voor het eerst van het jaar ‘persoonlijke verhalen en uitdagingen’ te bespreken, terwijl hij zijn kostje blijft verdienen buiten het koninklijke leven.

Het schijnt intussen dat vader Charles zijn jongste zoon heeft uitgenodigd. Mocht het tot een gesprek komen, dan krijgt Kate daarin de hoofdrol.

Dat kan lastig worden. Meghan beschuldigde haar schoonzus ervan dat ze haar aan het huilen had gemaakt. Ze suggereerde dat hooggeplaatste royals samenzwoeren om ervoor te zorgen dat Archie nooit een titel of adequate beveiliging zou krijgen. Ze zei verder dat ambtenaren er niet in waren geslaagd om voor het paar op te komen tegen ‘racistische’ commentaren, terwijl ze logen om andere royals te beschermen.

Dan is er nog het alles onthullende boek van Harry, dat dit jaar moet verschijnen, en waar de koninklijke familie zich grote zorgen om maakt. Het wordt hoe dan ook een roerig jubileumjaar.

LEES OOK: 

QUEEN ‘VERGEET’ KLEINZOON, HARRY EN MEGHAN SLAAN DIRECT TERUG

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty of koop de nieuwste Royalty hier online.

Bron: Daily Mail