Eugenie deelt waar ze allemaal dankbaar voor is

De jongste dochter van Sarah Ferguson en prins Andrew uit via Instagram haar dankbaarheid voor mensen, dieren en gebeurtenissen. Mooi om te lezen en te zien, want haar woorden worden vergezeld door foto’s.

Eugenie is momenteel zwanger van haar eerste kindje, met man Jack. De baby wordt begin 2021 verwacht. Ze maakte een mooie Instagram-post waarin ze een viertal foto’s deelt, die allemaal voor iets staan waar ze dankbaar voor is of blij van wordt. Kijk je mee naar Eugenies ‘I’m thankful for’-bericht?

Ze staat stil bij alle eerstelijns hulpverleners, die het land door de coronacrisis heen loodsen. Ze bedankt meteen de bedrijven en stichtingen die klaarstaan voor mensen die het moeilijk hebben.

Eugenie Foto 1

Eugenie is ook heel dankbaar voor haar man Jack. En bedankt ook haar familie en vrienden, van wie ze zo veel liefde mag ontvangen.

Eugenie 2

Haar Norfolk terriër kreeg zelfs een eigen ereplaatsje in deze dankbaarheids-post. Wat een snoetje, hè? Eugenie zegt dat haar hondje haar sterk houdt.

Eugenie 3

En tenslotte is Eugenie dankbaar voor alles dat de natuur ons geeft. ‘Een mooie constante in een verder nogal onzeker jaar’, zegt ze erover.

Eugenie 4

LEES OOK:

Té leuk: zwangere Eugenie deelt foto van babyslofjes

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @princesseugenie