Elizabeth zoekt nieuwe communicatieadviseurs

Voor mensen die op zoek zijn naar een baan bij de Britse vorstin Elizabeth is er goed nieuws. Het Britse koningshuis is op zoek naar twee medewerk(st)ers van het communicatieteam van de koningin. Gezocht worden een hoofd en een junior-medewerker van de afdeling communicatie.

Van de kandidaten wordt volgens de functieomschrijving verwacht dat ze 'aan een wereldwijd publiek het koningshuis promoten en daarnaast het werk, de rol en de relevantie van de koninklijke familie aan het publiek presenteren'.

Het vorstenhuis belooft kandidaten een 'buitengewone baan in een dynamisch team'. Het werk zal zich voornamelijk binnen de muren van Buckingham Palace afspelen, maar kandidaten dienen zich soms ook op andere plaatsen dienstbaar te maken. Ook dienen gegadigden aan te tonen dat ze over perfecte taalbeheersing in woord en geschrift beschikken.

Het salaris voor de baan van 37,5 uur per week is, zoals bij de meeste banen aan het Britse hof, karig te noemen. Het hoofd kan maximaal 30.000 pond verdienen (34.000 euro) en de assistent maximaal 22.000 (25.000 euro) per jaar. Als goedmakertje krijgen de uitverkoren kandidaten wel 33 vrije dagen per jaar, een 'gunstige' pensioenregeling en de mogelijkheid om hun persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen