Eerste tv-optreden Meghan sinds Megxit gaat over… olifanten!

Na de laatste officiële verplichtingen in Groot-Brittannië in maart en een verhuizing van Canada naar Los Angeles met haar gezinnetje, is Meghan nu voor het eerst weer op tv verschenen.

In een interview met het programma Good Morning America had Meghan alleen maar lovende woorden voor olifanten. De actrice sprak onlangs een docu in voor Disney+, genaamd Elephant.

“Deze wezens zijn zo majestueus en tegelijkertijd zo gevoelig en en zo verbonden met elkaar. Je ziet in de film hoe bijzonder te zijn, hun geheugen is weergaloos. De nauwe band van de kudde, de bescherming van hun jongen. Ik denk dat we meer overeenkomsten met olifanten hebben dan verschillen”, aldus een enthousiaste Meghan.

Lees ook:

Naar verluidt was Harry bij haar in de studio, toen ze de stem insprak voor de docu. Hij zou haar zelfs een beetje hebben geholpen met haar uitspraak. Inmiddels is het stel in een droomvilla in Malibu getrokken, hopend dat hun nieuwe leven stap voor stap vorm kan gaan krijgen. Met name voor Harry is het wennen in Amerika. Zijn goede kennis Jane Goodall denkt dat hij zijn nieuwe leven momenteel best lastig vindt.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, YouTube @ Good Morning America

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen