Dit weten we over Woolf – de zoon van Edoardo Mapelli Mozzi

Edoardo, ook vaak Edo genoemd, werd in september van dit jaar vader van een dochter, maar had ook al een zoon. En die knul zetten we eens even in the spotlights. Lees meer over ‘Woolf’.

Voluit heet het jochie Christopher Woolf Mapelli Mozzi. Hij werd geboren in 2016. Papa Edo had toen een relatie met Dara Huang, eigenaresse van DH Liberty, een bedrijf dat top-architectuur met top-design samenbrengt. Ze richt met haar bedrijf bijvoorbeeld chique hotelkamers in.

In 2016, een jaar voordat hun zoon werd geboren dus, vroeg Edo haar zelfs ten huwelijk. Toch klapte de relatie tussen hen, niet lang nadat Woolf geboren was. Naar verluidt vertelde Dara haar moeder niet eens over de breuk, die moest dat zelf concluderen toen ze eenmaal foto’s van Edoardo en zijn nieuwe vlam, prinses Beatrice, samen zag.

Sprongetje vooruit naar 2021: 2 maanden geleden kregen zij een eerste kindje samen: Sienna. Eerder dit jaar had jongere zus Eugenie ook haar eerste kindje gekregen. Mama Sarah Ferguson kan haar geluk als nieuwbakken oma dus niet op! Edoardo en Beatrice trouwden in de zomer van 2020. Terug naar Woolf, die helemaal bij het gezin hoort. We hebben 2 foto’s van hem voor je. Met een paar leuke weetjes erbij!

Op vakantie met papa Edoardo, naar Athene, Griekenland. We zien dat zoonlief niet al te duidelijk in beeld wordt gebracht, maar de liefde tussen hen is duidelijk: hand in hand!

Mama Dara past eenzelfde trucje toe, al kunnen we hier in elk geval een aardig beeld vormen van hoe het jochie eruitziet. Lieve plaatjes! Woolf wordt ook wel Wolfie genoemd. Hij is nu 5 jaar en woont afgewisseld bij zijn moeder en zijn vader en Beatrice.

LEES OOK:

Throwback: Kate en William stellen baby Louis voor

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @edomapellimozzi, @dara_huang