Oprah Winfrey Anp

Deze royals zijn binnenkort bij Oprah te gast

Het zal je niet waanzinnig verbazen dat het om dit koppel gaat. Ze zijn immers al een tijd bevriend met de talkshowhost en zakenvrouw. Bijzonder is wel dat onder meer alle media-aandacht voor het stel onderwerp van gesprek gaat zijn.

Natuurlijk had je al geraden dat het gaat om Meghan en Harry. Zij schuiven aan bij Oprah, om te praten over van alles en nog wat. Bijzonder is dat dit het allereerste ‘grote’ tv-interview wordt dat de royals geven, sinds hun fikse stappen terug uit het Britse koningshuis en de daaropvolgende verhuizing naar Amerika.

De Amerikaanse tv-zender CBS zendt het gesprek op 7 maart uit. Oprah spreekt eerst uitgebreid met Meghan, later schuift Harry aan. Met Meghan zal ze dingen als haar ‘royal leven’, het werk dat ze voor goede doelen doet en de media-aandacht die ze nog altijd krijgt bespreken. Maar ook haar moederschap, zoontje Archie én de nieuwe zwangerschap blijven niet onbesproken.

Zodra Harry zich bij hen voegt, wordt ook over de verhuizing van het stel van Engeland naar Amerika gepraat. En over hoe ze de toekomst voor zich zien, welke dromen en wensen er zijn.

Oprah Winfrey is een goede bekende van Meghan en Harry. Ze was zelfs aanwezig op hun huwelijksdag, in 2018. In 2020 werd via het Instagram-account van Oprah Magazine een nieuwe, officiële foto van de royals gedeeld. Het was toen al maanden geleden dat Harry en zijn vrouw een dergelijke foto hadden laten maken en verspreiden.

Dat ging om deze foto:

Meghan Harry Oprah Oktober 2020

LEES OOK:

Dit is de eerste zwangerschapsfoto van Meghan en Harry!

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @oprahmagazine

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen