Taart 1

Deze royal wordt morgen 40 jaar!

Hou je alle social media-kanalen van de royals in de gaten om hun verjaardagen te checken? Of laat je het nieuws liever kalm over je heen komen? Hoe dan ook, deze royal mag morgen 40 kaarsjes uitblazen. Ook zo benieuwd wie dat is?

40 worden is voor veel mensen best ‘een ding’, net als 30 en 50. Vaak reden voor een groot feest ook, al blijft het aanpassen in coronatijd. We zijn benieuwd wat de royal die morgen jarig is, allemaal gepland heeft staan. We lichten in ieder geval alvast een tipje van de sluier op, want zoals dat vaker gaat, is er heus al het een en ander naar buiten gekomen.

Natuurlijk hebben we het over Meghan! De vrouw van Harry verjaart morgen en blaast dus die 40 kaarsjes uit. Meghan beviel kortgeleden (4 juni j.l.) van dochtertje Lilibet – zou morgen dan hét moment zijn waarop ze een (gezins)foto deelt, waar ook zij op staat? Wij hopen dat absoluut!

Onder de foto lees je wat zoal de plannen zijn morgen!

The Duchess Of Sussex Undertakes Her First Official Engagement With Queen Elizabeth Ii

Meghan zou inderdaad een feestje geven. Voor ruim 60 mensen. Naar verluidt heeft ze een partyplanner, die ook veel voor Oprah werkt, ingehuurd om alles te regelen.

Ze zou een tafel vol heerlijkheden samenstellen, met bijvoorbeeld wijn en hapjes van lokale ondernemers.

Naar het schijnt regelt Harry de taart! En wel bij hun favo banketbakker in woonplaats Santa Barbara.

In Groot-Brittannië wordt ook een documentaire op tv uitgezonden, die in het teken staat van haar 40ste. The climb to power heet het.

Meghan is een Leeuw. Dat sterrenbeeld wordt van alle sterrenbeelden als het gulst gezien. Zou ze extra goed gevulde goodiebags meegeven aan haar gasten na afloop?

LEES OOK:

2021 is een royal babyboom-jaar!

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Elle. Beeld: Instagram @clarencehouse, Stylecaster