Britain Royalty Sir David Attenborough

David Attenborough heeft een mening over George, Charlotte en Louis

De 94-jarige natuurbeschermer en documentairemaker heeft William en Kate en hun kroost al een aantal maal mogen ontmoeten. Een paar dagen geleden nog ging hij langs op Kensington Palace. Hij vindt de drie royal kindjes…

… “heel ‘charmant”, zo uitte hij. De hoogbejaarde Attenborough noemde zijn recente bezoekje aan William, Kate en hun kinderen zelfs “een hele huiselijke aangelegenheid”. De wereldberoemde bioloog en tv-maker maakte zich direct populair bij George. De 7-jarige prins kreeg van Attenborough een reuzehaaientand cadeau, van maar liefst 23 miljoen jaar oud! Volgens David was George meteen enthousiast. En stelde hij er allerlei vragen over, zoals ‘wat is het precies?’ en ‘hoe groot is deze?’. George is dol op fossielen, maar de tand viel ook goed in de smaak bij Charlotte en Louis.

David Attenborough en Wills en Kate kennen elkaar al langer. Het was dan ook niet de eerste keer dat hij en de royals elkaar ontmoetten. Een gezellig boel daar in Groot-Brittannië, vast en zeker onder het genot van vele kopjes thee.

Britain Royalty Sir David Attenborough
George Met Haaientand Septembver 2020
David Attenborough En Prins William September 2020

Lees ook:

Een koning en een astronaut bij jubileum Naturalis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @kensingtonroyal