Britain Pandemic Coronavirus Covid19

‘Crisisoverleg’ op Buckingham Palace

Nadat hét interview met Meghan en Harry in Amerika zaterdag werd uitgezonden, in Engeland gisteren en in Nederland vandaag, melden bronnen dat er binnen de paleismuren ‘crisisoverleg’ plaatsvindt. Er is alleen nog geen enkele vorm van reactie van hun kant naar buiten gekomen.

Het blijft gissen hoe groot de krater is die Meghan en Harry hebben geslagen met hun woorden en aantijgingen. Afgelopen weekend en ook gisteren was het nog altijd het nieuws van de dag: het interview van de twee met Oprah Winfrey. Gisteren updateten we je al over onder meer de reacties van Oprah zelf en premier Boris Johnson. Maar ook deze vriendin van Meghan had iets te zeggen.

Naar verluidt is er wel degelijk crisisoverleg op Buckingham Palace. Ondanks het feit dat geen enkele krant, website of royaltyexpert een officiële reactie van het Britse koningshuis heeft ontvangen, schijnt Elizabeth al wel degelijk met zoon Charles en kleinzoon William te hebben gebeld en overlegd, via videobelverbinding. Een bekende royaltywatcher probeerde vergeefs contact op te nemen met de persvoorlichters van Buckingham, maar al het personeel dat normaal gesproken de media toespreekt, heeft zijn/haar telefoon uit staan.

Meghan en Harry hebben ontzettend veel stof doen opwaaien, wereldwijd zijn er reacties op het interview. Meghan wekte de indruk dat er mogelijk racistische opmerkingen zijn gemaakt over haar – toen nog ongeboren – zoon Archie. En ze beschuldigde Kate ervan haar flink aan het huilen te hebben gemaakt. Ook ging ze in op de verslechterde band met haar vader Thomas Markle.

Wil je een en ander zelf beoordelen? Vanavond wordt het interview in Nederland uitgezonden, op Net5 om 20.30 uur.

Deze trailer deelde tv-zender CBS onlangs. Oprah stelt rake vragen, zoveel wordt wel duidelijk.

LEES OOK:

Opvallend: Harry had juist meer contact dan ooit met oma Elizabeth

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, YouTube @ CBS

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen