2020 07 17 2

Charles feliciteert afgestudeerde luchtvaartcadetten

Donderdag heeft prins Charles de Graduation Ceremonie van de Queen’s Squadron op het RAF College in Cranwell bijgewoond. Via het Instagramaccount van Clarence House werden beelden gedeeld van de ceremonie waarin Charles, gehuld in uniform, langs de afgestudeerden liep.

De school in Cranwell was de eerste luchtvaartacademie ter wereld en leidt al sinds jaar en dag de volgende generatie Britse luchtvaartofficieren en -personeel op. Charles begon zijn carrière bij de luchtmacht zelf in maart 1971 toen hij een lessen op de school in Cranwell volgde.

Tijdens de ceremonie inspecteerde Charles de troepen en gaf hij de best presterende cadetten van iedere klas een prijs. “Ik wens ieder van jullie alleen maar succes en geluk als jullie beginnen met de toekomstige service die jullie aan ons land zullen gaan leveren”, zei Charles tegen de afgestudeerde studenten. “We hebben veel geluk dat jullie er voor ons zijn.”

De laatste keer dat Charles een bezoek bracht aan de school in Cranwell was in 2008 toen hij de Wings Graduation Ceremony van zijn zoon William bijwoonde.

https://www.instagram.com/p/CCtWjg5g3yA/

Lees ook:

Yes! Het is weer tijd voor de jaarlijkse fotosessie van de Oranjes

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram: @clarencehouse.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen