Greece Britain Royalty

Charles en Camilla zijn in… Griekenland

Inclusief mondkapjes. En ook inclusief uitnodiging voor de viering van de 200ste verjaardag van de onafhankelijkheid. En er vindt zelfs een staatsdiner plaats, met ook de presidenten van Frankrijk en Rusland. Doe ons ook zo’n tripje naar zonnig Griekenland!

Het is de tweede reis naar het buitenland voor Charles, sinds het begin van de coronacrisis. Hij en Camilla vieren de onafhankelijkheid van Griekenland mee, ter plekke, gisteren en vandaag.

Er werd al een receptie bezocht, die plaatsvond in de National Gallery of Greece. En genoten van een staatsdiner, gisteren. Vandaag wonen Charles en Camilla een kranslegging bij, bij het graf van de Onbekende Soldaat. Aansluitend is er een traditionele militaire parade. Dit alles in hoofdstad Athene. Overigens vliegen ze vanavond ook weer naar Cornwall, naar huis. Van een lange trip is dus geen sprake.

Het bezoek van het koppel aan Griekenland komt niet onverwacht, we schreven er eerder al dit over. Maar vele landgenoten van Charles en Camilla zullen ongetwijfeld met enige jaloezie toezien hoe zij alvast weer even van het reizen mogen proeven.

Camilla en Charles in Griekenland, uiteraard met mondkapjes op.

LEES OOK:

Gek feitje over huwelijksdag Meghan en Harry opgedoken

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @clarencehouse