Charles en Camilla bij filmpremière in Londen

Prins Charles en zijn vrouw Camilla woonden dinsdagavond de première bij van de film The Second Best Exotic Marigold Hotel in Londen. De hertogin van Cornwall had zich speciaal voor de première feestelijk gekleed.

Daily Mail prijst Camilla om haar gekozen outfit. De echtgenote van Charles droeg een lange paars/rode jurk naar de première waarvan de dresscode black tie was. Bij haar japon had Camilla passende sieraden uitgekozen: namelijk oorbellen, een opvallend collier en een armband met diamanten en robijnen. De jurk die Camilla droeg was van de hand van Anna Valentine, zij ontwierp ook de trouwjurk van Camilla.

Vergeleken met zijn vrouw zag Charles er volgens de krant wat gewoontjes uit. Hij had een zwarte smoking uit de kast getrokken. Terwijl de twee over de oranje loper richting de ingang van het theater liepen, werden ze toegejuicht door het publiek. Daily Mail schrijft dat de ogen van het publiek vooral gericht waren op Camilla en haar mooie outfit.

Greenwich

Judi Dench, Maggie Smith en de overige acteurs van The Second Best Exotic Marigold Hotel waren ook aanwezig bij de première.

Camilla was dinsdagochtend nog aanwezig bij een kunstgalerie in Greenwich. Ze bezocht daar een nieuwe expositie.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen