Camilla in het geheim op balletles

Camilla, de vrouw van prins Charles, blijkt sinds anderhalf jaar in het geheim balletlessen te volgen. Ze bekende aan Royal Central dat ze dit een keer per week samen doet met wat vrienden.

Na een bezoek aan een balletklas in Nieuw-Zeeland vorig jaar werd Camilla geïnspireerd om zelf ook te beginnen. “Sarah, de lerares, zei tegen me: “Zou u een lesje willen volgen?”, dus ik heb een groepje oude vrienden bij elkaar gehaald en met z’n vieren zijn we begonnen.”

Volgens Charles is er tijdens de 55-plussers les nogal wat gekreun en gepuf te horen. In haar telefoongesprek met vriendinnen, zei Camilla: “We moeten allemaal actief blijven. Als we dat niet doen, kunnen we ’s morgens niet meer uit bed komen.”

Camila is inmiddels al 72 jaar en benadrukt dat ze haar danskunsten verder graag privé wil houden. “Ik ben een beginner en zal waarschijnlijk altijd een beginner blijven. Ik heb wel het gevoel dat ik na 18 maanden les misschien een beetje beter ben geworden.’’

Lees ook:

Kate is beschermvrouwe van de organisatie East Anglia’s Children’s Hospices (EACH). Ze stuurde hen een brief om woorden van steun uit te spreken.

Kate stuurde een steunbrief naar een hospice voor kinderen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Foto: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen