Camilla en Charles sturen postmedewerkers…. een brief!

Dat de post één van de vitale diensten is, is ook Charles en Camilla niet ontgaan. Met een brief - hoe toepasselijk - bedanken zij de medewerkers van de Royal Mail, voor hun "veerkracht in deze uitdagende tijden".

Volgens Charles en Camilla doen de bezorgers van de post veel meer dan alleen bezorgen. Ze zijn vertrouwde gezichten in lokale gemeenschappen en een stabiele aanwezigheid in een constant veranderende wereld. Voor sommige mensen een dagelijks contact en een vriendelijk, bekend gezicht.

Het zijn enkele van de lovende woorden in de brief die het stel speciaal schreef om postmedewerkers te bedanken. In het bijzonder voor alle “toewijding, veerkracht en het harde werk tijdens deze uitdagende tijden”, doelend op corona uiteraard.

Lees ook:

De brief telt maar liefst 1,5 pagina en is gericht aan alle medewerkers van de Royal Mail. De Royal Mail is vergelijkbaar met onze PostNL. In Groot-Brittannië verzorgt het bedrijf al meer dan 500 (!) jaar de post. Leuk weetje: deze brief van Camilla en Charles werd persoonlijk opgehaald door postbode Neil, die al 36 jaar voor de post werkt. Hij kwam aanrijden in zijn rode post-busje en had natuurlijk zijn Royal Mail-werktenue aan.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Twitter @ClarenceHouse