Camilla In De Trein Screenshot Instagram

Camilla doet het noodgedwongen wat rustiger aan

De hertogin van Cornwall trok zich op het laatste moment terug uit Cheltenham om zich te concentreren op haar herstel. Camilla heeft corona.

Camilla zou de dag doorbrengen op het Cheltenham Festival, waar vele hooggeplaatste  paardensportliefhebbers samenkomen, en de trofee uitreiken aan de winnende eigenaar, jockey en trainer van de Queen Mother Champion Steeple Chase.

Clarence House bevestigde echter dat de hertogin de races niet bijwoont. De vrouw van prins Charles herstelt van het coronavirus. Ze heeft een lichte hoest overgehouden en doet het rustig aan.

Dit is het tweede evenement dat Camilla deze week heeft gemist, nadat ze verstek liet gaan bij een ontmoeting, samen met Charles, met Hoge Commissarissen en personeel van het Commonwealth Secretariat.

Ze was echter gezond genoeg om de Commonwealth Day-dienst in Westminster Abbey bij te wonen met Charles, prins William en Kate, en prinses Alexandra, eerder die dag.

Dinsdag nog bezocht Camilla met haar echtgenoot het Iers Cultureel Centrum in West-Londen om St. Patrick’s Day te vieren. Als eerbetoon aan het Ierlaand droeg Camilla een elegante groene ‘Loella’ bedrukte zijden crêpe de Chine overhemdjurk van Samantha Cameron’s designermerk Cefinn.

De royal vertelde tijdens Internationale Vrouwendag op 8 maart over haar ervaring met het coronavirus. Ze liep de ziekte op enkele dagen nadat haar man Charles voor de tweede keer positief testte.

Terwijl ze roeisters Kat Cordiner, Abby Johnston en Charlotte Irving ontmoette, gaf de hertogin toe dat ze nog steeds worstelt om het coronavirus van zich af te schudden, bijna een maand nadat werd bevestigd dat ze het had opgelopen.

‘Het duurt nu al drie weken en ik kan er nog steeds niet vanaf komen’, zei Camilla. ‘Mijn stem kan plotseling wegvallen en ik kan beginnen met hoesten en sputteren.’

LEES OOK:

LACHEN! CAMILLA HEEFT HET NIET MEER

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Hello! Magazine