Camilla In De Trein Screenshot Instagram

Britten willen Camilla

Uit een peiling blijkt dat 2 van de 3 Britten het helemaal zien zitten dat Camilla koningin wordt. Slecht nieuws is er voor Edward, Harry en Meghan.

Het lijkt er dus op dat de gok met Camilla in de burgeroorlog die de Firm teistert goed heeft uitgepakt voor het queen-kamp. Daar hebben zich na wat strubbelingen vooraf ook William en Charles aangesloten. Met als belangrijke troef Kate Middleton. De enige tegenslag is dat een meerderheid vindt dat Diana een betere koningin zou zijn geweest.

Door de bank genomen hebben de meeste royals aan populariteit gewonnen. Alleen Harry, Meghan en Andrew zagen hun waardering kelderen. Cruciale factor lijkt Elisabeth. Die is zo populair, dat iedereen het tegen haar aflegt. De aanvallen van Harry en Meghan komen dan ook keihard terug. Het verdriet dat Andrews seksuele escapades met een minderjarig meisje veroorzaakt wordt hem ook zwaar aangerekend.

Interessant: een nipte meerderheid vindt dat Charles niet moet worden overgeslagen, zodat William meteen de troon erft. Een grote meerderheid vindt dat William en Kate het beter zouden doen dan Charles en Camilla.

LEES OOK:

KATE MIDDLETON KAN ALLES

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Daily Mail