Prince Philip Moves To New Hospital After Two Weeks

Britse royals sluiten af met déze prachtige foto van Philip

Er is al veel geschreven, gezegd en gedeeld over prins Philip. De man van Elizabeth overleed op 9 april en zijn uitvaart was afgelopen zaterdag. De uitzending daarvan op tv trok ook bijna een miljoen kijkers in Nederland. Op Instagram lijkt de royal family tot besluit nog één mooie foto van Philip te plaatsen.

Het einde van een tijdperk. Philip is niet meer. Maar wat een prachtige leeftijd behaalde hij: 99 jaar. Elizabeth staat er nu alleen voor, maar ook weer niet. Haar familie gaat om de beurt bij haar langs. En natuurlijk zal ze de liefde en steun van het Britse volk – na Philips overlijden – alsmede dat van anderen wereldwijd voelen en waarderen.

Op het Instagram-account van de Britse royal family werden de afgelopen 1,5 week bijna alleen maar beelden van Philip gedeeld. Over zijn leven, zijn verdiensten en zijn familiebanden. En het lijkt erop dat er nu is gekozen voor een soort van ‘afsluitende’ foto. Een hele mooi. We zien Philip van achteren, hij neemt zijn hoedje af. We spotten regeldruppels op zijn jas en in zijn haar. Een krachtig beeld.

Bij de foto staan de woorden ‘In loving memory of His Royal Highness The Prince Philip, Duke of Edinburgh’, oftewel: ‘In liefdevolle herinnering aan prins Philip, hertog van Edinburgh’.

Philip Foto Op Rug Met Hoed En Regen Screenshot Instagram

LEES OOK:

Wanneer gaat Harry weer naar Amerika?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @theroyalfamily

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen