Britain Royalty Prince Philip Hospitalised

Britse kranten weten het zeker: ‘zorgen om Philip’

Verschillende grote Britse kranten wijden hun voorpagina vandaag aan prins Philip. De 99-jarige echtgenoot van Elizabeth ligt al bijna 2 weken in het ziekenhuis. De kranten denken te weten dat het niet zo goed gaat.

Het blijft gissen of er een kern van waarheid in zit, maar bijvoorbeeld de veelgelezen krant The Mirror schijft in grote letters ‘Prayers for Philip’ (bidden voor Philip). De krant meent dat er binnen de paleismuren veel zorg is dat de toestand van de prins aan het verslechteren is.

En The Telegraph, een andere grote krant, toont juist geen foto van Philip, maar eentje van Harry en Meghan. Met als begeleidende tekst dat niemand in the royal family zich zorgen maakt om het grote Oprah-interview met Harry en Meghan dat komend weekend wordt uitgezonden. Omdat alle aandacht en zorg uitgaat naar de zieke Philip.

Gisteren nog werd Philip van het ene naar het andere ziekenhuis overgeplaatst, per ambulance. Beide ziekenhuizen liggen in Londen. Naast een infectie die bestreden moet worden, vindt er ook hartonderzoek plaats bij de hoogbejaarde prins. Toch werd gemeld dat het ‘naar omstandigheden goed gaat’ met hem.

Spannende tijden voor Philip en zijn familie. We houden je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen. Sterkte, prins Philip!

Britain Royalty

LEES OOK:

Constantijn wil niet in een mannenpanel

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen