Biograaf noemt prins Harry egoïstisch

Angela Levin, de biograaf van prins Harry, is de afgelopen maanden niet bepaald blij met het gedrag van de prins en zijn echtgenote Meghan. Meer dan een jaar lang volgde Levin prins Harry tijdens zijn werkzaamheden. In haar artikel voor Tatler magazine schrijft ze dat ze ‘een enorme verandering ziet in zijn doen en laten’.

Eerst omschreef de biograaf Harry als ‘charismatisch, intuïtief en grappig, maar soms ook rusteloos en moeilijk’. Nu is de toon wat harder en na de verhuizing van het paar van Sussexes naar Los Angeles omschrijft ze hen als ‘toenemend egoïstisch’. ‘‘Hun keuzes komen over als die van twee verwende tieners in plaats van twee volwassenen. Harry is bitter geworden en komt continu gestrest over.’’

In de periode dat Levin veel tijd doorbracht met Harry liet hij haar weten dat hij er van overtuigd was dat Meghan heel geschikt was voor het koninklijke leven. Levin denkt nu echter dat het de prins zwaar valt om weg te zijn bij zijn familie.

“Zowel Harry als zijn broer prins William verafschuwden het om in de spotlights te staan, na wat er met hun moeder Diana gebeurd is. De enige reden waarom ze ermee akkoord gingen is om hun bekendheid in te zetten voor goede doelen. Maar Meghan wil juist wel al die aandacht, iets waar Harry jarenlang tegen heeft gevochten. Ik hoop oprecht dat hij terugkeert naar Engeland, zeker in deze donkere tijden. Op een dag moet hij zichzelf gaan afvragen of hij zijn vrouw ooit gelukkig kan maken of dat ze iemand is die altijd maar meer wil.”

Lees ook:

Meghan en Harry waren onlangs in het Verenigd Koninkrijk om hun laatste taken als royals af te ronden. Grote afwezige was toen baby Archie.

Om deze reden lieten Meghan en Harry baby Archie thuis

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen