Bijna jarige Camilla houdt alvast teaparty

Camilla, de hertogin van Cornwall, heeft dinsdag een vervroegd verjaardagsfeest gegeven op Clarence House. Een van de gasten op haar teaparty was komiek en kinderboekenschrijver David Walliams.

De schrijver kwam verkleed als conducteur en arriveerde in een Engelse bus vol met schoolkinderen. Camilla stond de bus persoonlijk op te wachten en begroette alle kinderen persoonlijk bij de ingang van Clarence House, zo is te zien op foto's van Daily Mail.

De teaparty was gekoppeld aan een van de goede doelen waar ze haar naam aan verbonden heeft. Met haar boekenplank-project gaat ze op zoek naar de zeventig meest populaire kinderboeken. Maandag 17 juli op haar zeventigste verjaardag krijgen zeventig Britse scholen een gevuld boekenrek met de zeventig gekozen boeken. Camilla krijgt als verjaardagscadeau zelf ook zo'n gevuld boekenrek.

Camilla wil dat alle kinderen verslingerd raken aan lezen. “De kracht van een goed verhaal is immens”, lichtte de hertogin eerder toe. “Mijn droom is dat elk kind leert om te lezen en een leven lang plezier beleeft aan boeken.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen