Britain Royalty

Bevestigd: Harry inderdaad in Carpool Karaoke

Prins Harry werd afgelopen weekend met komiek en presentator James Corden gespot. En niet zomaar ergens, nee, in een heuse ‘Londense’ dubbeldekkerbus in Los Angeles. Het bleek inderdaad te gaan om opnames voor ‘Carpool Karaoke’.

Je las bij ons gisteren dat paparazzi in de Amerikaanse stad al wisten vast te leggen hoe Harry en James samen lol hadden in het opmerkelijke voertuig. De twee kennen elkaar overigens al geruime tijd. James was zelfs aanwezig op de huwelijksdag van Harry en Meghan.

De combinatie Harry en James leverde al gauw speculaties op over het immens populaire programma dat James bedacht en presenteert: Carpool Karaoke. Zou Harry in een nieuwe aflevering daarvan gaan verschijnen? Dat blijkt inderdaad het geval. Carpool Karaoke is een mooie mix van muziek en ‘bijkletsen’ met wereldsterren, die vaker wel dan niet zelf in de muziekwereld bekend zijn. Zo ontving James al Paul McCartney, SIA, Chris Martin van Coldplay en ook bijvoorbeeld Michelle Obama in zijn auto.

Waarom dit keer is gekozen voor een dubbeldekkerbus is niet zo heel vreemd, dat moet haast wel een bruggetje zijn naar de herkomst van beide Britse heren! We zijn benieuwd naar de aflevering met prins Harry. En of we Harry ook daadwerkelijk zullen horen zingen, want dat staat toch wel centraal tijdens Carpool Karaoke. Overigens is al uitgelekt dat James in de dubbeldekker langs allerlei typische toeristische hotspots rijdt met Harry én dat hij Harry vooral vraagt naar zijn verhuizing van Engeland naar Los Angeles. Dat gaat dus ongetwijfeld een interessante aflevering worden!

Hieronder zie je Harry met deelnemers aan de London Marathon 2020, maar dan degenen die in Los Angeles wonen en alsnog ‘namens’ hun thuisland meeliepen. Van de Carpool Karaoke-foto’s is nog niets vrijgegeven helaas.

Harry Marathon Los Angeles 2020

LEES OOK:

Zó probeerde queen E. haar privévermogen geheim te houden

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @theroyalfamily, London Marathon Events

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen