Bekende van Harry: ‘hij heeft het een beetje moeilijk in Amerika’

De primatoloog en de prins zijn goede bekenden van elkaar. Zij interviewde Harry bijvoorbeeld voor een speciale editie van tijdschrift Vogue. Voor die editie was Meghan eenmalig hoofdredacteur.

In een interview met een Britse tv-gids zegt Jane dat Harry het best moeilijk heeft met zijn nieuwe leven in Amerika. De twee hebben nog altijd contact met elkaar. Goodall zegt niet te kunnen voorspellen hoe Harry’s carrière in de VS eruit zal komen te zien, “maar ik denk wel dat hij het leven een beetje lastig vindt nu”.

Lees ook:

Het interview met de tv-gids ging ook wat dieper in op één van Harry’s hobby’s: plezierjacht. Meghan zou hier absoluut op tegen zijn en Harry al hebben ‘verboden’ nog te gaan jagen. Toch werd Harry vorig jaar nog jagend gespot. Samen met broer William en papa Charles. Het ging om fazanten.

Harry en Meghan zijn druk doende een nieuw leven op te bouwen in Amerika. Harry schreef recent zijn nieuwe bedrijf in bij het handelsregister. Meghan deed de voice-over voor een Disney-docu. En samen lanceerden ze stichting Archewell, een naam met een duidelijke verwijzing naar zoontje Archie. Hun Instagram-account ‘Sussex Royal’ lieten ze echter voor wat het is, met een laatste post als afscheid.

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen