vader meghan markle

Archie wordt al net zo rossig als papa Harry

Er worden maar mondjesmaat foto’s van de peuter van Harry en Meghan gedeeld met de wereld. En sinds hun social media-kanalen zijn stilgevallen, wordt ook daar niets nieuws gedeeld. Des te leuker dat Meghan bij Ellen DeGeneres wél een kiekje liet zien.

De 2-jarige knul staat van achteren gefotografeerd op het plaatje. Dat hebben we vaker gezien. Meghan en Harry hechten enorm aan hun privacy en gunnen hun kinderen een zo normaal mogelijke jeugd. Van Lilibet zijn zelfs nog helemaal geen officiële foto’s door mama Meghan en papa Harry gedeeld met het publiek.

Meghan was onlangs te gast in de show van Ellen DeGeneres. Dat optreden leverde gemengde reacties op, maar wat wél leuk was: ze had een foto van haar zoon meegenomen. En daarop is overduidelijk dat Archie’s haarkleur enorm op die van z’n vader lijkt! Rood dus. Voor de die-hard royalty-fan: hij heeft ook nog laarsjes aan met Peppa the Pig erop. Archie is groot fan van het tv-biggetje. Net als zijn neefje George was overigens. Dat vertelde William ooit. George ging daarna naar een Brandweerman Sam (Fireman Sam)-fase.

Over lijken op je vader gesproken! Leuk hoor, Meghan heeft ravenzwart haar, die kant had het natuurlijk ook op kunnen gaan.

LEES OOK:

In beeld: 5 jonge kroonprinsen en -prinsessen

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: People. Beeld: ANP/EPA, Ellen DeGeneres Show