Meghan Hand Voor Gezicht

Ai, nu gaat ook vader van Meghan onthullingen over haar doen

Thomas Markle zegt van plan te zijn een documentaire te maken over zijn familie en in het bijzonder zijn dochter, Meghan. Hij zou onder meer ‘nooit eerder vertoonde beelden’ verwerken in de documentaire.

Het laat zich raden wat precies zijn bedoelingen zijn. We berichtten je eerder al dat Meghan (half)zus, Samantha, haar memoires uitbrengt – waarvan de titel doet vermoeden dat zij flink los zal gaan op Meghan. Al beloofde ze nadat de internationale pers het nieuwtje oppikte, dat het ‘zeker geen aanval op Meghan’ is.

Vader Thomas, 76 jaar en al een tijdje gebrouilleerd met Meghan – net als zus Samantha – heeft nu plannen om een documentaire te maken over het leven met zijn familie en dan in het bijzonder Meghan. Dit heeft hij gemeld aan de Britse pers. Hoe het geheel eruit komt te zijn, of het een serie met meerdere delen wordt en of Meghan er een beetje goed vanaf komt is niet duidelijk.

Thomas was zelf lichttechnicus van beroep, maar is inmiddels al even gepensioneerd. Meghan is een dochter uit zijn tweede huwelijk, met Doria Ragland. Zelf zegt hij over de documentaire: “Het begint met mijn leven, mijn familie en mijn liefde voor theater en televisie en hoe daarin gerold ben. Dan volgt mijn leven met Meghan, hoe ze opgroeide, haar schooldagen en tot haar acteercarrière van start ging. We hadden een goed leven samen, zelfs toen ze voor het eerst trouwde en naar Canada vertrok. Pas daarna kent het verhaal een wending…”

We zijn benieuwd!

LEES OOK:

Blue Monday: Máxima praat met hulpverleners van MIND

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA