royal family

Aanstaand babynieuws: Kate en William gaan weer oom en tante worden

Ook zo benieuwd wie er een kindje gaat krijgen? Lees dan even verder, want van de foto bij dit artikel zul je het niet direct kunnen raden.

Het gaat om Kates jongere zusje, Pippa. Zij zette in 2018 al een zoontje op de wereld. En een bron die de familie goed kent, weet te melden dat ze opnieuw zwanger is.

Pippa trouwde in 2017 met bankier James Matthews. Volgens de bron zijn de twee helemaal in de wolken met de nieuwe zwangerschap. “Het is fantastisch nieuws na zo’n moeilijk jaar. De hele familie is dolgelukkig!” Kate en William hebben nog niet op de (vermeende) zwangerschap gereageerd. Maar we zullen ongetwijfeld snel meer gaan horen en zien.

Pippa werd in één klap zélf wereldberoemd op de huwelijksdag van haar zus. Haar billen waren dagenlang onderwerp van gesprek. Ze droeg een strakke, form-fitting, witte jurk en iedereen kon ervan meegenieten tijdens de ceremonie die traditiegetrouw wereldwijd live werd uitgezonden op tv. Pippa’s eerste kindje kwam ter wereld in St Mary’s Hospital, in Londen. En dat is ook het ziekenhuis waar George, Charlotte en Louis werden geboren, de kinderen van Kate en William.

Een archieffoto van Pippa, met links in beeld haar mán James en rechts in beeld (met baard) haar broer James. Een klassieke Engelse jongensnaam, die nog altijd veel gebruikt wordt.

Britain Royal Wedding

LEES OOK:

Huwelijksklokken! Prins Philippos getrouwd met Nina Flohr

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @theroyalfamily