Ireland Britain Royalty

Aan deze belofte houdt Kate zich

Belofte maakt schuld, weet ook Kate, de vrouw van prins William. De hertogin van Cambridge droeg speciaal voor haar ontmoeting met het 5-jarige meisje Mila, die een acute vorm van leukemie heeft, een roze ‘prinsessenjurk’.

Kate had eerder al met de zieke Mila gebeld over de gevolgen van corona op haar leven. Het meisje vroeg tijdens het gesprek of Kate een prinsessenjurk aanhad. “Nee, helaas dat heb ik nu niet”, antwoordde Catherine, die Mila direct vroeg naar haar lievelingskleur. Die bleek roze te zijn. Daarop beloofde Kate om bij hun volgende ontmoeting een roze prinsessenjurk te dragen.

Op de sociale mediakanalen van William en Kate werden beelden gedeeld van de ontmoeting op het Schotse Holyroodhouse in Edinburgh. Na het gesprek met Kate kregen Mila en haar familie ook een rondleiding door Holyroodhouse.

De foto van Mila is een van de honderd geselecteerden die vorig jaar meededen aan Hold Still, het fotografieproject van de echtgenote van prins William. Tijdens de eerste lockdown besloten de ouders van het kindje tijdelijk apart te gaan wonen vanwege de broze gezondheid van Mila door haar behandelingen. Daaruit volgde de foto waarop Mila te zien is terwijl ze vanuit een raam zwaait naar haar vader, die op dat moment samen met haar oudere zus verhuisd was.

LEES OOK:

William en Kate kletsen met deze Amerikaanse actrices

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen