Cristina Spanje 2

Zus van Felipe niet welkom op Mallorca, wijkt uit naar Frankrijk

De oudere zus van de Spaanse koning Felipe heeft een vakantieadres gevonden in het zuiden van Frankrijk, niet ver van de grens met Spanje.

De 55-jarige prinses is moeder van 4 kinderen: zoons Juan (20), Pablo (19), Miguel (18) en dochter Irene (15). Op haar man hoeft ze voorlopig niet te rekenen voor het opzetten van de tent. Iñaki Urdagarin zit een gevangenisstraf van zo’n 6 jaar uit, voor onder meer fraude.

Cristina en Iñaki zijn sinds de verdenkingen rondom zijn persoon al niet meer welkom in de vakantieresidentie van de koninklijke familie op Mallorca. Felipe wil duidelijke strepen trekken en accepteert geen criminele activiteiten en ander discutabel gedrag binnen zijn familie. Overigens mochten Cristina’s kinderen nog wél vakantie komen vieren met de rest van de royals, dat is dan ook regelmatig gebeurd.

Maar dit jaar kiest Cristina dus voor een vakantie met haar kinderen in buurland Frankrijk. Ze is gezien in Bidart, niet ver van het chique Biarritz. Daar werd ze door de Spaanse pers lopend op straat gefotografeerd.

Spain Justice Noos Case Trial

Lees ook:

In beeld: Spaanse royal dochters Leonor en Sofia

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA (foto onderaan in artikel is een archieffoto van Cristina die de rechtbank verlaat)

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen