×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zo pakte de Corona-test uit voor Spaans koningspaar

  Felipe en Letizia allebei getest, uitslag nu bekend

  Zo pakte de Corona-test uit voor Spaans koningspaar

  Ze zullen het vast even erg spannend hebben gevonden, de koning en koningin van Spanje. Maar nu is er duidelijkheid.


  Woensdag nog waren Felipe en zijn vrouw Letizia in Parijs. Samen met de Franse president Macron en zijn vrouw Brigitte woonden ze een herdenking bij voor de slachtoffers van terrorisme. Het is de bedoeling dat deze herdenking jaarlijks gaat worden gehouden. Dit jaar was de eerste keer.

  Op donderdag is het Spaanse paar getest op Corona. En vandaag, vrijdag, is bekend gemaakt dat beiden niet besmet zijn geraakt.

  Lees ook:

  Dat is waarschijnlijk een hele opluchting voor de twee vorsten. Gisteren werd namelijk bekend dat 2 Spaanse politici het virus wel hebben opgelopen. Het gaat om Irene Montero Gil, een minister. En Santiago Abascal, een partijleider.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  13 maart 2020 - 11:34