×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zo helpt Alibaba-baas de Spaanse koning uit de brand

  Muchas gracias!

  Zo helpt Alibaba-baas de Spaanse koning uit de brand

  Na de Belgische koning, heeft ook Felipe de baas van Huawei en Alibaba-oprichter Jack Ma om hulp gevraagd. Die krijgt hij en hoe!


  Pakketjes uit China

  Spanje kan woensdag 50.000 coronatesten, honderd stuks beademingsapparatuur en een flinke hoeveelheid beschermende kleding verwachten. De medische spullen zijn afkomstig uit China. Via Twitter bedankt het Spaanse koningshuis de Chinezen voor hun bijdrage. In totaal krijgt Spanje via de foundation van Ma ook nog eens 500.000 mondkapjes.

  Lees ook:

  Filip en Jack Ma

  Andere royals hebben ook al via Jack Ma medische spullen geregeld. Afgelopen maandag kwam in Luik een zending uit China aan. Koning Filip kreeg van de Jack Ma Foundation 30.000 coronatesten en een half miljoen mondkapjes.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  25 maart 2020 - 07:48