Spain Royalty

Zien: Letizia en Felipe op Ibiza

In luchtig, zomers wit gekleed en natuurlijk wederom met een mondkapje, bezoeken Felipe en Letizia vakantie-eiland Ibiza. Dochters Leonor en Sofia zijn er dit keer niet bij.

Op de social media-kanalen vinden we vandaag meerdere foto’s en ook een filmpje van de royals die het eiland bezoeken. Duidelijk is dat het ook op Ibiza flink zonnig is. Felipe en Letizia dragen allebei wit/khaki, en ook veel belangstellenden zijn in het wit gekleed. Heel zomers dus!

Dit bezoek aan het eiland is het laatste uitje van hun vakantie. De zomervakantie van de koninklijke familie op Mallorca was dit jaar een stuk korter dan in andere jaren. In de vakantieresidentie op Mallorca maakte dochter Sofia ook nog eens een val, wat haar een zere knie en een brace en een kruk opleverde.

Op Ibiza bezochten Letizia en Felipe de necropolis en het museum van Puig de Molins. En ook de winkelstraten en de haven van San Antoni de Portmany. Waar ze van alles leerden over oude ambachten en zagen hoe de traditionele vissers te werk gaan.

Felipe Letizia Ibiza
Felipe Letizia Ibiza 2
Felipe Letizia Ibiza 3
Felipe Letizia Ibiza 4

Lees ook:

In beeld: Spaanse royal dochters Leonor en Sofia

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Twitter @CasaReal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen