×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zeillessen voor kinderen prinses Elena

  Zeillessen voor kinderen prinses Elena

  De Spaanse royals vieren hun zomervakantie traditiegetrouw op Mallorca en daarbij mogen de zeillessen niet ontbreken. De kinderen van prinses Elena zijn maandag al met hun moeder gespot bij zeilclub Cala Nova in de stad Palma de Mallorca.


  De 18-jarige Felipe Juan Froilán en zijn vijftienjarige zusje Victoria Frederica volgen er jaarlijks zeillessen, al was de oudste zoon van prinses Elena vorig jaar niet van de partij. Tijdens de vakantie verblijven de kleinkinderen van Juan Carlos en Sofia in de koninklijke residentie Marivent. Dat is het traditionele zomerverblijf van de koninklijke familie.

  Doorgaans brengen Felipe, het oudste kleinkind van Juan Carlos, en zijn zusje Victoria de eerste helft van de zomervakantie met hun moeder Elena door. De rest van de vakantie vertoeven ze vaak bij hun vader Jaime de Marichalar.

  De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia hebben overigens tijdens hun vakantie op Mallorca nog niet voor de media geposeerd met hun kinderen prinses Leonor en prinses Sofia. Koning Felipe heeft maandag op Mallorca wel de regionale en plaatselijke autoriteiten ontvangen. De hoogwaardigheidsbekleders kwamen bij hem langs in het Almudaina paleis.

  2 augustus 2016 - 00:57