×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vrouw van prins Jaime leest gedicht voor aan thuiszittende kinderen

  Víktoria doet mee aan project 'Red met verhalen'

  Vrouw van prins Jaime leest gedicht voor aan thuiszittende kinderen

  De prinses, en vrouw van prins Jaime, vertelt dat ze onlangs 'een heel leuk gedicht' heeft voorgedragen aan kinderen die nu thuiszitten.


  Het gezin, Jaime en Víktoria en dochters Zita en Gloria, woont in Gèneve. We horen eigenlijk maar weinig van en over Víktoria, maar nu deelt ze dus dat ze een gedicht voorlas. “Voor alle kinderen die nu thuiszitten vanwege het coronavirus”, zo meldt ze. Het gaat om ‘In Artis woont een olifant’, een gedicht van Ted van Lieshout.

  Lees ook:

  De prinses is beschermvrouwe van de Nederlandse afdeling van Save the Children. In die rol nam ze deel aan een project dat ‘Red met verhalen’ heet. Víktoria heeft zelf trouwens ook boeken geschreven.

  Op onderstaande foto’s zie je Víktoria in de Efteling. Ze haalt er kilo’s aan muntgeld omhoog, die door bezoekers in de wensput zijn gegooid. Dit geld werd na een poetsbeurt gedoneerd aan Save the Children.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP, Efteling

  6 april 2020 - 09:51