×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vliegtuigpech voor prins Felipe

  Problemen met Airbus onderweg naar Honduras

  Vliegtuigpech voor prins Felipe

  De Spaanse prins Felipe is met enkele uren vertraging aangekomen in Tegucigalpa, de hoofdstad van Honduras. Daar is hij maandag aanwezig bij de installatie van de nieuwe president Juan Orlando Hernández. De vertraging kwam door problemen met de Airbus A310 die de prins van Spanje naar Midden-Amerika bracht.


  Het vliegtuig maakte een geplande tussenlanding in de Dominicaanse Republiek. Kort na vertrek van het vliegveld van Santo Domingo dachten de piloten dat er iets mis was met de motoren. In de cockpit brandde een waarschuwingslampje. Ze besloten geen risico te nemen en keerden terug voor nadere inspectie van het toestel. Er bleek uiteindelijk niets aan de hand te zijn, aldus een woordvoerder van het Spaanse ministerie van Defensie maandag tegenover Spaanse media.

  Felipe werd op het militaire vliegveld Soto Cano Air Base welkom geheten door de aftredende president Porfirio Lobo Sosa. Felipe moet zijn programma in Honduras enigszins aanpassen door zijn late aankomst, zo meldt de website Publico op basis van mededelingen van het hof.

  Het was de tweede keer in korte tijd dat een vlucht van Felipe problemen heeft. Eind november kon een reis naar Brazilië op het laatste moment niet doorgaan wegens problemen met de Airbus, volgens Spaanse media hetzelfde toestel dat de prins nu naar Honduras moest brengen. Defensie heeft twee vliegtuigen beschikbaar voor de regering en koninklijke familie. Toen Felipe zijn reis naar Brazilië moest annuleren, was het tweede toestel niet beschikbaar vanwege onderhoud.

  27 januari 2014 - 09:45