×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Weten Felipe en Letizia hun rivalen te ontwijken?

  Het eerste officiële bezoek aan Cuba

  Video: Weten Felipe en Letizia hun rivalen te ontwijken?

  Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje zijn aangekomen in Cuba voor een vierdaags staatsbezoek. Ze landden maandagavond in Havana waar minister van Buitenlandse Zaken Bruno Rodríguez hen op de luchthaven opwachtte.

  Het bezoek is het eerste officiële bezoek van een Spaanse koning aan Cuba. Het land ziet daarmee een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Directe aanleiding voor het bezoek is de 500e verjaardag van de stichting van het huidige Havana, dat zaterdag met veel spektakel wordt gevierd.

  Het Spaanse koningspaar is dan alweer vertrokken. Felipe wil namelijk de presidenten van Venezuela, Nicaragua en Rusland, die Cuba ook heeft uitgenodigd, ontlopen.

  12 november 2019 - 14:00